Βομβιστική επίθεση σε πρεσβεία στην Τύνιδα σχεδίαζε ο Καντάφι

Ένας Λίβυος στρατιώτης παραδόθηκε στις τυνησιακές αρχές στην Τύνιδα και αποκάλυψε ότι ο στρατός του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι τον έστειλε εκεί για να πραγματοποιήσει βομβιστική επίθεση σε κάποια αραβική πρεσβεία στην πρωτεύουσα, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός της Τυνησίας.

«Την αποκάλυψη αυτή έκανε στον τυνησιακό στρατό ο Λίβυος αξιωματικός Αμπντ Εραζάκ αλ Ράτζχι», δήλωσε ο Μοχτάρ Νασρ, αξιωματούχος του τυνησιακού στρατού. Στόχος ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, η πρεσβεία μιας αραβικής χώρας. Δεν διευκρίνισε ποια.

Η κρατική τηλεόραση της Λιβύης κατηγορούσε τακτικά το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ότι είναι "προδότες" επειδή υποστηρίζουν την επίθεση των αντικαθεστωτικών με στόχο την ανατροπή του Καντάφι.

Η Τυνησία, στα δυτικά σύνορα της Λιβύης, έχει προσελκύσει χιλιάδες πρόσφυγες από τη Λιβύη.

Ο τυνήσιος πρωθυπουργός Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι συνεχάρη την ηγεσία των Λίβυων αντικαθεστωτικών τηλεφωνικώς σήμερα για την, όπως τη χαρακτήρισε, «νίκη του λιβυκού λαού».

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!