Σώθηκε 18χρονη που την είχαν παγιδεύσει με βόμβα - κολάρο!

Μετά από τουλάχιστον 8 ώρες οι πυροτεχνουργοι κατάφεραν να "απελευθερώσουν" την κοπέλα που ήταν καθηλωμένη σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σύμφωνα με όσα δήλωναν αξιωματικοί, όλα ξεκινησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν η 18χρονη κοπέλα τους πήρε τηλέφωνο.

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας είπε οτι η 18χρονη είχε μια βόμβα γύρω από το λαιμό της που παρόμοια δεν είχε ξαναδεί κανείς.

Το κορίτσι που είναι κόρη ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Σίδνευ εκτός από τη βόμβα - κολάρο, φερόταν να έχει στο λαιμό της και ένα σημείωμα με το οποίο πιστεύεται οτι ζητούνταν λύτρα.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!