Και Έλληνας στους ” Ναΐτες Ιππότες” του Μπρέιβικ;

Κυνηγητό, έχει εξαπολύσει η Scotland Yard, με σκοπό να ανακαλύψει πιθανούς Άγγλους συνεργούς του Anders Behring Breivik, ύστερα από την αποκάλυψη ότι η φονική του «σταυροφορία» ξεκίνησε ύστερα από μία συνάντηση που είχε στο Λονδίνο, με άλλους ακροδεξιούς εξτρεμιστές.

Προτού προβεί στην εκτέλεση της χειρότερης θηριωδίας στην Νορβηγία, ο  Breivik σύνταξε μία ανατριχιαστική περιγραφή των σχεδίων σε ένα μανιφέστο 1500 σελίδων, γραμμένο στα αγγλικά και με ημερομηνία «Λονδίνο, 2011».

Υπόγραψε το έγγραφο ως   “Andrew Berwick”, δηλαδή την αγγλική εκδοχή του ονόματός του και περιέγραψε τον  « μέντορα» του ως ένα Άγγλο με το όνομα Richard.

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής της Scotland Yard, προσπαθούν να εντοπίσουν αν ο Breivik επισκέφτηκε τα τελευταία χρόνια  το Λονδίνο και αν αποτελούσε μέρος ενός ευρύτερου δικτύου με σκοπό την οργάνωση και την εκτέλεση παρόμοιων χτυπημάτων.

Ο 32χρονος, καυχιόταν ότι ήταν ένα από τα 80 « μοναχικά κύτταρα μαρτύρων»  που είχαν στρατολογηθεί από την Δυτική Ευρώπη και ήταν έτοιμοι να ακολουθήσουν την προσπάθεια του για την ανατροπή κυβερνήσεων που ήταν ανεκτικές στο Ισλάμ.

Θεωρούσε τον εαυτό του ως διάδοχο των Ναϊτών Ιπποτών του Μεσαίωνα και υποστήριξε  ότι είχε στρατολογηθεί  σε μία συνάντηση στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2002, οργανωμένη  από δύο Άγγλους εξτρεμιστές, στην οποία συμμετείχαν οκτώ άτομα στο σύνολο. Δηλαδή οι δυο Άγγλοι, ο Νορβηγός δολοφόνος και “αντιπρόσωποι” από την Γαλλία, την Γερμανία, την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Ρωσία.

Το τμήμα καταστολής εγχώριου εξτρεμισμού της Scotland Yard, προσπαθεί να εντοπίσει  τα άλλα επτά άτομα που παρέστησαν στην συνάντηση του «Ευρωπαϊκού Στρατιωτικού Τάγματος και Ποινικού Δικαστηρίου” των “Ναϊτών Ιπποτών» στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2002.

http://www.telegraph.co.uk/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!