Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας

Βρέθηκε η χρυσή τομή στο ελληνικό χρέος. Σε μια κοινή θέση σχετικά με τους τρόπους διάσωσης της Ελλάδας φαίνεται ότι κατέληξαν ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ύστερα από πολύωρη συζήτηση που ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Στις διαβουλεύσεις συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο οποίος έδειξε να συναινεί στη συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Ωστόσο, κανείς εκ των τριών συνομιλητών δεν έδωσε την παραμικρή πληροφορία για το περιεχόμενο της συμφωνίας τους. Ο μοναδικός που γνωρίζει λεπτομέρειες του περιεχομένου της είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, σύμφωνα με γαλλική διπλωματική πηγή.

Αυτή η κοινή θέση αναμένεται να χρησιμεύσει ως βάση για τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης, στις Βρυξέλλες.

Η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και ειδικότερα τόσο το χρέος όσο και ο τρόπος αποπληρωμής του από την Ελλάδα, που προκάλεσε την αντιπαράθεση μεταξύ Γαλλίας και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από τη μία πλευρά και Γερμανίας από την άλλη, αφορούσε στις ρυθμίσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην Ελλάδα, που θα βοηθήσουν σε ένα νέο σχέδιο βοήθειας της χώρας.

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!