Ισραηλινά πολεμικά πλοία περικύκλωσαν γαλλικό πλοίο

Φόβοι ότι θα επαναληφθούν τα περσινά αιματηρά επεισόδια με το τουρκικό πλοίο Μαρμαρά
Το γαλλικό πλοίο του διεθνούς στολίσκου με προορισμό τη Γάζα βρίσκεται περικυκλωμένο από ισραηλινά πολεμικά πλοία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της επιχείρησης.
 
"Το πλοίο έχουν περικυκλώσει τουλάχιστον τρία ισραηλινά πολεμικά πλοία και από τις 09:06 ώρα Παρισιού (10:06 ώρα Ελλάδος), υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, ούτε μέσω τηλεφώνου ούτε μέσω Διαδικτύου", τόνισε ο Ζυλιέν Ριβουάρ από το Παρίσι.
 
Το γαλλικό πλοίο του διεθνούς στολίσκου που θα επιδιώξει να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας, πλέει αργά προς το παλαιστινιακό έδαφος όπου επρόκειτο να φθάσει νωρίς το απόγευμα, ανακοίνωσε ένας από τους εκπροσώπους της επιχείρησης.
 
"Το πλοίο που πλέει αργά σε μία ήρεμη θάλασσα αναμένεται να φθάσει περί τις 17:00 έως 19.00 ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας", δήλωσε νωρίτερα ο Ζιλιέν Ριβουάρ τηλεφωνικά.
 
Οι ακτιβιστές που επιβαίνουν στο γαλλικό πλοίο έστειλαν μηνύματα μέσω του Twitter διευκρινίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της νύκτας διέκοψαν τον πλου.
 
Νωρίτερα ισραηλινή στρατιωτική εκπρόσωπος δήλωσε ότι η πορεία του πλοίου παρακολουθείται, αρνήθηκε όμως να διευκρινίσει σε ποια απόσταση από τις ακτές της Γάζας το ισραηλινό ναυτικό σκοπεύει να διακόψει τον πλου.
 
Το "Dignite-Al Karama" απέπλευσε την Κυριακή από το Καστελλόριζο με επίσημο προορισμό της Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Στο πλοίο επιβαίνουν γάλλοι, καναδοί, σουηδοί και έλληνες ακτιβιστές, καθώς και η γνωστή δημοσιογράφος της Haaretz Αμίρα Χας και ένα συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου Al-Jazeera.
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!