Στο ναδίρ οι διπλωματικές σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ

Αρνήθηκαν να υπογράψουν την έκθεση του ΟΗΕ. Την αποτυχία στις συνομιλίες για την ομαλοποίηση των διπλωματικών σχέσεων Τουρκίας – Ισραήλ, ο οποίες επιδεινώθηκαν  μετά την ισραηλινή επίθεση σε διεθνή ύδατα, τον περασμένο Μάιο εναντίον του τουρκικού πλοίου Mavi Marmara, επιβεβαίωσε ισραηλινή πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο, υπό τον όρο να διατηρηθεί η ανωνυμία της, άκαρπες απέβησαν οι εντατικές συνομιλίες ανάμεσα στις δύο χώρες που έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη και στην Γενεύη αντίστοιχα, με κεντρικό θέμα το αίτημα της Τουρκίας για επίσημη απολογία και την άρνηση του Ισραήλ να εκφράσει κάτι περισσότερο από τη λύπη του για το θάνατο των εννέα Τούρκων ακτιβιστών.
Ούτε η Τουρκία, ούτε το Ισραήλ υπέγραψαν την έκθεση του ΟΗΕ για το περιστατικό.
Το Ισραήλ αρνήθηκε να υπογράψει την έκθεση επειδή η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι κομάντος ενήργησαν με τρόπο "υπερβολικό και αδικαιολόγητο" απέναντι στο Μαβί Μαρμαρά. Η έκθεση αναμένεται να παραδοθεί στον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.
Σύμφωνα πάντα με την ισραηλινή πηγή, η επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών βεβαίωσε τη νομιμότητα του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας που έχει επιβληθεί από το Ισραήλ.

wildwest-press.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!