Ναι στην παρέμβαση της Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Απόφαση σταθμός από το δικαστήριο της Χάγης

Mία σημαντική απόφαση για το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων εκδόθηκε από Δικαστήριο της Χάγης που επιτρέπει να παρέμβει η Ελλάδα στη διαδικασία υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των συγγενών των θυμάτων της σφαγής του Διστόμου.

Την απόφαση της Ελλάδας να παρέμβει ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στην ιταλογερμανική διένεξη για το Δίστομο ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου έχουν δικαιωθεί με αμετάκλητες αποφάσεις τόσο των ελληνικών όσο και των ιταλικών δικαστηρίων.

Η προφορική διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης που θα κρίνει πια και το δικαίωμα ή μη της ετεροδικίας στη ιταλογερμανική διαφορά θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2011.

newsbeast


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!