Συνελήφθη ο επίδοξος δολοφόνος του Μπάρακ Ομπάμα

Ο ΜακΒέι αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία εκ προμελέτης και αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών.

Ενας άνδρας που σκόπευε να διασχίσει τις ΗΠΑ σκοτώνοντας όποτε είχε την ευκαιρία με στόχο να φτάσει στην Ουάσινγκτον και να δολοφονήσει τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα συνελήφθη στην πολιτεία Ουισκόνσιν, όπως δήλωσε δικαστική πηγή.

Ο Τζέιμς Βέρνον ΜακΒέι, 41 ετών, συνελήφθη κοντά στην πόλη Μάντισον, πρωτεύουσα του Ουισκόνσιν, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο μίας γυναίκας που είχε δολοφονήσει στο σπίτι της το Σάββατο το πρωί.

Η σορός της Μέιμπελ Σέιν, 75 ετών, ανακαλύφθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της στο σπίτι της στη Νότια Ντακότα.

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το αυτοκίνητο της Σέιν, το οποίο είχε κλέψει ο ΜακΒέι, και στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέχρι τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, μετά τη δολοφονία της Σέιν ο ΜακΒέι σκόπευε να πάει στην πόλη Μάντισον, "να εισβάλει στο σπίτι κάποιου για να τον σκοτώσει ή να δολοφονήσει έναν αστυνομικό στη Μάντισον για να του κλέψει τα όπλα του".

Στόχος του ήταν να συνεχίσει να σκοτώνει και να κλέβει αυτοκίνητα μέχρι να φτάσει στην Ουάσινγκτον όπου σκεφτόταν να "χρησιμοποιήσει ένα όπλο και να σκοτώσει τον πρόεδρο" Ομπάμα.

"Ο κατηγορούμενος εξήγησε: 'Θέλω να σκοτώνω και να σκοτώνω μέχρι να φτάσω σε εκείνον (τον Ομπάμα)'". Δήλωσε στην αστυνομία: "δεν με ενδέφερε ποιον και πότε θα σκότωνα, θα δολοφονούσα μόλις είχαν την ευκαιρία", όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγρφα.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!