“Χρεοκοπημένοι” την 4η Ιουλίου!

Αυτή η 4η Ιουλίου θα είναι διαφορετική από κάθε προηγούμενη για τις ΗΠΑ!

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών εορτάζεται με κλειστές τις αγορές, αλλά και  με κλειστές τις δημόσιες υπηρεσίες σε αρκετές Πολιτείες, με την Καλιφόρνια ουσιαστικά χρεοκοπημένη, τη Μινεσότα και το Τεννεσί να έχουν δώσει υποχρεωτική άδεια (άνευ αποδοχών) σχεδόν σε όλους τους δημοσίους και πολιτειακούς εργαζόμενους!

Την ίδια ώρα, οι οίκοι  αξιολόγησης προειδοποιούν πως εάν δεν βρεθεί λύση για την «κάλυψη» του υπέρογκου εξωτερικού χρέους της χώρας ως τις 2 Αυγούστου, θα κηρύξουν τις ΗΠΑ σε καθεστώς χρεοκοπίας!

Το αδιέξοδο είναι  προ των πυλών και εάν δεν  βρεθεί μια συμβιβαστική λύση μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για το θέμα της αύξησης του «ταβανιού χρέους», όπως ονομάζεται η επιλογή της αύξησης του ορίου που προβλέπεται από το Σύνταγμα ως ανώτατο για την ποσόστωση του εξωτερικού χρέους επί του ΑΕΠ, τότε ουσιαστικά οι ΗΠΑ θα κηρύξουν εσωτερική στάση πληρωμών...

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!