Έπιασε το μωρό στον αέρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μωρό δύο ετών στην ανατολική Κίνα το οποίο έπεσε από δεκαόροφο κτίριο και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μιας γυναίκας που έτυχε εκείνη τη στιγμή να δει το μωρό και να τρέξει κάτω από το παράθυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά της μικρής που είχε αναλάβει να την προσέχει την άφησε για λίγο μόνη της με αποτέλεσμα η Νίου Νίου, όπως είναι το όνομα της μικρής να κατευθυνθεί προς το παράθυρο και στη συνέχεια να πέσει στο κενό.

Η 31 ετών γυναίκα που έτυχε να περνάει από την περιοχή και να σώσει το μωρό νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο καθώς στην προσπάθεια της να το πιάσει έσπασε το χέρι της.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!