Αυστραλία: «Τριτοκοσμική χώρα με ασφάλεια επιπέδου Συρίας η Ελλάδα»

Ως τριτοκοσμική χώρα με ασφάλειας επιπέδου Συρίας και Αφγανιστάν περιγράφεται η Ελλάδα σε νέα ταξιδιωτική οδηγία από την Αυστραλία, την τρίτη μέσα σε μια εβδομάδα εξέδωσε το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα και ανάλογες οδηγίες ετοιμάζονται να εκδώσουν οι Βρετανία και τουλάχιστον δύο ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, ενώ σχετικά ήπια οδηγία έχουν βγάλει και οι ΗΠΑ. Τα προχθεσινά γεγονότα έχουν προκαλέσει στο εξωτερικό ανάλογη αίσθηση με αυτά του Δεκεμβρίου του 2008.

Παρά το γεγονός ότι εκτός της πλατείας Συντάγματος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας η εικόνα που μεταδίδεται είναι ότι όλη η Ελλάδα αποτελεί πεδίο σύγκρουσης.

Η Αυστραλία προειδοποιεί τους υπηκόους της που βρίσκονται ή πάνε στην Ελλάδα, να αποφεύγουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις «γιατί μπορεί να γίνουν βίαιες ανά πάσα στιγμή». Κατάσταση πλατείας Ταχρίρι, δηλαδή.

Παράλληλα τους υπενθυμίζει τις συχνές απεργίες, ακόμα και στα δημόσια μέσα μεταφοράς, που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά τους και τις εκδρομές προς διάφορους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Στην ταξιδιωτική οδηγία που απαρτίζεται από έξι σελίδες τονίζεται ακόμα ότι:

-Υπάρχει πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα και παρατηρούνται επιθέσεις σε δημόσια κτίρια.

-Στις τουριστικές περιοχές υπάρχουν «πορτοφολάδες» και «τσαντάκηδες», ενώ στα νησιά μπορεί να σημειωθούν και σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι Αυστραλοί καλούνται να αποφεύγουν την Ομόνοια και τα Εξάρχεια.

Το οδήγημα σε πολλούς δρόμους της Ελλάδας είναι επικίνδυνο και οι συγκοινωνίες «όχι από τις ασφαλέστερες στον κόσμο».

Τριτοκοσμικές εικόνες Συρίας και Αφγανιστάν, δηλαδή...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!