Στα 85 δισεκατομμύρια ευρώ η νέα βοήθεια προς την Ελλάδα

Συγκεκριμενοποιούνται μέρα με τη μέρα τα βασικά στοιχεία του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο στέλεχος του αυστριακού υπουργείου Οικονομικών, η νέα βοήθεια προς τη χώρα μας θα φτάσει τα 85 δισ. ευρώ και θα περιλαμβάνει και τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών.

Σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, Τόμας Βίζερ, το συνολικό πακέτο - μαζί με τα 110 δισ. του πρώτου δανείου - θα φτάσει τα 190 με 195 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συνεισφέρει το 30% των νέων κεφαλαίων, ενώ οι χώρες της Ευρωζώνης και οι ιδιώτες επενδυτές το υπόλοιπο 70%.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!