Ντόμινο πυρηνικό όπλων

«Απερίγραπτες και πιθανώς δραματικές συνέπειες» θα μπορούσε να έχει η πολιτική που θα ακολουθήσει το ΝΑΤΟ εάν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά όπλα, προειδοποιεί το ΝΑΤΟ η Σαουδική Αραβία σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την προειδοποίηση αυτή απηύθυνε ο πρίγκιπας Τούρκι αλ-Φαϊζάλ, πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας και πρώην πρεσβευτής στην Ουάσινγκτον και τη Βρετανία, σε ανώτερους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ σε συνάντηση σε βρετανική αεροπορική βάση στις αρχές του μήνα.

Ο Φαϊζάλ δεν προσδιόρισε ποιά είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει η χώρα του σε μια τέτοια περίπτωση, ωστόσο η βρετανική εφημερίδα επικαλούμενη Σαουδάραβα αξιωματούχο στο Ριάντ αναφέρει ότι η Σαουδική Αραβία θ΄αναγκαστεί ν' αναπτύξει δικά της πυρηνικά όπλα.

«Δεν μπορούμε να ζούμε σε μια κατάσταση κατά την οποία το Ιράν θα διαθέτει πυρηνικά όπλα και εμείς όχι. Εάν το Ιράν αναπτύξει πυρηνικό όπλο, αυτό θα είναι απαράδεκτο για μας και εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά το», φέρεται ότι δήλωσε ο αξιωματούχος σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!