Υποψίες:3 ρώσοι που δούλευαν για τα πυρηνικά του Ιράν,ανάμεσα στα θύματα αεροπορικού δυστυχήματος.

Μια περίεργη σύμπτωση επισημαίνει η ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKAfile,για το αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία,πριν από πέντε ημέρες: μεταξύ των 44 επιβατών που σκοτώθηκαν ,βρίσκονταν και τρεις Ρώσοι πυρηνικοί επιστήμονες,οι οποίοι έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν!

Πρόκειται για τους S.Ryzhov, G. Banuyk και Ν. Trunov,οι οποίοι εργάζονταν για τη ρωσική εταιρεία Gidropress OKB, στη Μόσχα. Η εταιρεία έχει εμπλακεί στη κατασκευή πυρηνικών σταθμών σε πέντε χώρες και οι τρεις πυρηνικοί επιστήμονες ασχολούνταν με το Ιράν.


Οι ρωσικές αρχές,σύμφωνα με την ιστοσελίδα DEBKAfile, έχουν διατάξει έρευνα για να διαπιστώσουν γιατί και οι τρεις πυρηνικοί επιστήμονες ήταν στο ίδιο αεροπλάνο, κατά παράβαση της ρωσικών κανονισμών ασφαλείας που απαγορεύουν να πετάνε με το ίδιο αεροσκάφος τόσο υψηλόβαθμα στελέχη που έχουν να κάνουν με “ευαίσθητους τομείς” του κρατικού μηχανισμού.

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!