Απειλούν με αναχαίτιση 10 ελληνικών πλοίων

Για αναχαίτιση του στολίσκου των περίπου δέκα πλοιαρίων, τα οποία αναμένεται να αποπλεύσουν την ερχόμενη εβδομάδα από την Ελλάδα μίλησε ο Ισραηλινός διπλωμάτης Ρον Πρόσορ στα Ηνωμένα Έθνη. 

«Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να σταματήσει το στολίσκο» προειδοποίησε ο πρέσβης ο οποίος τόνισε πως το συγκεκριμένο θέμα ξεφεύγει από τα όρια της ανθρωπιστικής βοήθειας αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές και για το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται ο στολίσκος με τα εξής λόγια: «Η πρόκληση δεν έχει καμία σχέση με την ανθρωπιστική βοήθεια(…)εντάσσεται σαφώς στο πλαίσιο ενός πολιτικού διαβήματος».

Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να αποπλεύσουν συνολικά 10 πλοία από την Ελλάδα μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!