Επιχείρηση «Σώστε την Ελλάδα»

Μπορεί να ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες ένα θρίλερ (;) σχετικά με τη στήριξη της Ελλάδας και την εκταμίευση της 5ης δόσης, ωστόσο μια κίνηση δεκάδων επιχειρηματικών κολοσσών,  αποδεικνύει ότι δεν αγωνιούμε μόνοι μας.

Ίσως μάλιστα η παρακάτω είδηση να δείχνει ότι τα τρομοκρατικά δημοσιεύματα και οι προφητείες του Spiegel και της Bild δεν πρόκειται να επαληθευτούν.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, εβδομήντα μεγάλες επιχειρήσεις, βλέποντας την καταστροφή που τις περιμένει σε περίπτωση πτώχευσης κάποιου κράτους-μέλους της ευρωζώνης, ξεκινούν διαφημιστική εκστρατεία ζητώντας τη διάσωση των χωρών του ευρωπαϊκού νότου.

Η διαφημιστική καταχώριση, την οποία συνυπογράφουν επικεφαλής εταιρειών, μεταξύ των οποίων η  Daimler, η Siemens, η Deutsche Telekom, η BMW, η Total, και η Renault, θα δημοσιευθεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες σε μία εβδομάδα.

"Η κατάρρευση του ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό βήμα προς τα πίσω για την Ευρώπη" αναφέρεται στην καμπάνια, ενώ επισημαίνεται το πώς το κοινό νόμισμα βελτίωσε τη θέση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Οι εταιρείες, ανησυχώντας φυσικά για τις πωλήσεις και τα κέρδη τους υποστηρίζουν, ότι οι χώρες που πλήττονται θα πρέπει να στηριχθούν άμεσα "για να δοθεί ελπίδα στους λαούς τους".

Μπορεί οι απειλές των πολιτικών ηγετών της ευρωζώνης σχετικά με τα νέα μέτρα να συνεχίζονται, ωστόσο είναι φανερό πώς οι εταιρείες έχουν ήδη καταλάβει ότι το πρόβλημα πλέον δεν είναι ελληνικό ή ισπανικό και μια ενδεχόμενη κατάρρευση ενός κράτους θα σημάνει πανευρωπαϊκή οικονομική καταστροφή

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!