Άνοιξαν πυρ εναντίον αεροσκάφους με 119 επιβάτες!

Στρατιώτες από τη Νότια Κορέα άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτικού αεροσκάφουςύστερα από λανθασμένη εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα από τα μαχητικά αεριωθούμενα της Βόρειας Κορέας, μεταδίδουν τα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, μετέδωσε πως δύο στρατιώτες του σώματος πεζοναυτών που επιτηρεί τα θαλάσσια ύδατα ανοικτά της δυτικής πόλης της Νότιας Κορέας,Ίντσεον, πολύ κοντά στο νησί Τσιοντόνγκ, πυροβόλησαν με τα τουφέκια τους, τύπου K-2, για περίπου δέκα λεπτά σήμερα τα ξημερώματα εναντίον του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο με 119 επιβάτες εκτελούσε πτήση της Asiana Airlines από την Κίνα και δεν υπέστη ζημιές από τα πυρά των στρατιωτών καθώς βρισκόταν περίπου 500-600 μέτρα έξω από το πεδίο βολής των K-2.

trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!