Στοπ στις μηνύσεις για «ηχορύπανση» από παιδικές φωνές

Με ένα νέο νόμο το κοινοβούλιο της Γερμανίας απαγόρευσε τις μηνύσεις εναντίον βρεφονηπιακών σταθμών, λόγω του θορύβου που κάνουν τα παιδιά. Αιτία αποτέλεσαν οι αλλεπάλληλες δίκες για ηχορρύπανση, σε μια χώρα όπου η γεννητικότητα μειώνεται συνεχώς.

Επίσης, ο θόρυβος από τις φωνές των παιδιών δεν θα ταξινομείται πλέον στην ίδια κατηγορία με τους περιβαλλοντικούς θορύβους. Μέχρι σήμερα ο θόρυβος των νηπιαγωγείων θεωρείτο ίδιος με την ηχορρύπανση που παράγεται από τα εργοστάσια.

Ο νέος νόμος θα επιτρέψει την εγκατάσταση βρεφονηπιακών σταθμών και παιδικών χαρών σε κατοικημένες ζώνες, καθώς τα τελευταία χρόνια πολλοί σταθμοί είχαν κλείσει ή είχαν αναγκαστεί να μετακομίσουν σε άλλες περιοχές, γιατί οι γείτονές τους προσέφευγαν στη δικαιοσύνη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!