Γαλλογερμανική συμφωνία για την ελληνική κρίση!

Συμφώνησαν Γερμανία και Γαλλία της διαχείρισης της ελληνικής κρίσης, όπως προκύπτει από τη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελάριου Angela Merkel με το Γάλλο πρόεδρο Nicolas Sarkozy. Οριστικοποιείται η εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών.

Ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα είναι απαραίτητο, δήλωσε η γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Nicolas Sarkozy, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Η Merkel τόνισε ότι η Ευρώπη πρέπει να στηρίξει το έργο του Έλληνα πρωθυπουργού και πρόσθεσε ότι επικοινώνησε μαζί του την Πέμπτη. «Θα κάνουμε τα πάντα για την προστασία και τη σταθερότητα του ευρώ».

Αναφορικά με την προτεινόμενη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην επίλυση της ελληνικής κρίσης, η Merkel σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να έρχεται σε αντιπαράθεση με την ΕΚΤ και επισήμανε ότι τάσσεται υπέρ της εθελοντικής συμμετοχής των ιδιωτών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy δήλωσε ότι Γερμανία και Γαλλία βρίσκονται σε συμφωνία για την Ελλάδα και έχουν δεσμευτεί πλήρως να υπερασπιστούν το ευρώ.

Επανέλαβε ότι χρειάζεται ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει από την πλευρά της να συνεχίσει με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

Η Γαλλία και η Γερμανία επιθυμούν μια άμεση λύση για την Ελλάδα, πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι έχει υπάρξει συμφωνία για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε, η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να είναι καθαρά εθελοντική και να μην προκαλεί ένα πιστωτικό επεισόδιο. Τόνισε ότι το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα θα πρέπει να έχει και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Γάλλος πρόεδρος επισήμανε εξάλλου ότι η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!