Και επίσημα ο νέος αρχηγός της Αλ Κάιντα

Τον Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, μέχρι σήμερα "νούμερο 2" της Αλ Κάιντα, όρισε η οργάνωσε στη θέση του αρχηγού που είχε μείνει κενή μετά την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν

Γεννημένος στην Αίγυπτο το 1951, ο Αϊμάν Αλ-Ζαουάχρι διώκεται για την εμπλοκή του στις βομβιστικές επιθέσεις το 1998 στις Πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Νταρ ες Σαλάαμ της Τανζανίας και στο Ναϊρόμπι στην Κένυα.

Ο Αϊμάν Αλ-Ζαουάχρι είναι φυσικός και ο ιδρυτής της Αιγυπτιακής Ισλαμικής Τζιχάντ (ΕΙJ). Αυτή η οργάνωση αντιτίθεται στην κοσμική Αιγυπτιακή Κυβέρνηση και προσπαθεί την ανατροπή της με βίαια μέσα. Περίπου το 1998, η EIJ της οποίας ηγείται ο Αλ-Ζαουάχρι ενώθηκε με την Αλ Κάιντα.

Την πληροφορία μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Αραμπίγια.

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!