Συνέλαβαν 32 χάκερς στην Τουρκία

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 32 χάκερς για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι ανήκουν στην οργάνωση Anonymous, η οποία φέρεται να μετείχε σε επιθέσεις σε ιστοσελίδες της τουρκικής κυβέρνησης για να καταδικάσει τους περιορισμούς στο Ίντερνετ στη χώρα, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Εννέα από τους υπόπτους αυτούς, οι οποίοι είναι ανήλικοι, αφέθηκαν ελεύθεροι, προσέθεσε το πρακτορείο.

Οι χάκερς συνελήφθησαν σε επιδρομές που έγιναν χθες σε πολλές πόλεις της Τουρκίας κατά της ομάδας των κυβερνοπειρατών "Anonymous", σημείωσε το πρακτορείο.

Την περασμένη εβδομάδα, παραμονή των βουλευτικών εκλογών που έγιναν την Κυριακή στην Τουρκία, η Anonymous επιτέθηκε σε πολλές επίσημες ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων αυτή της τουρκικής διεύθυνσης τηλεπικοινωνιών (TIB), ρυθμιστή των υπηρεσιών Ίντερνετ, η οποία επεξεργάστηκε το σχέδιο επιβολής περιορισμών στο Διαδίκτυο.

Το κυβερνητικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), το οποίο κατήγαγε μεγάλη νίκη στις βουλευτικές, ανακοίνωσε για τις 22 Αυγούστου την εγκατάσταση ενός ευρέως φίλτρου λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, το οποίο θα έχει ως στόχο την προστασία των νέων, προκαλώντας κύμα διαμαρτυριών στις μεγάλες πόλεις.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!