Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!

Το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία, με το οποίο οι ιταλοί πολίτες σε συντριπτικό ποσοστό, που ξεπέρασε το 95% είπαν ΟΧΙ στα σχέδια της Κυβέρνησης Μπερλουσκόνι για επαναλειτουργία των πυρηνικών σταθμών.

Το αποτέλεσμα αποτελεί μιά ακόμα νίκη στον αγώνα για την  κατάργηση όλων των πυρηνικών σταθμών στην Ευρώπη και όλο τον Κόσμο. Το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου μετά και από αυτό το αποτέλεσμα επισημαίνει τις πολύ καλές συνθήκες που διαμορφώνονται  για ένα αποτελεσματικό αγώνα κατά της μόνης ουσιαστικά απειλής που προβάλει σήμερα στην ευρύτερη περιοχή μας, που δεν είναι άλλη από το πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας. Η Ελληνική Κυβέρνηση  οφείλει επιτέλους να θέσει στην ατζέντα των επικείμενων συζητήσεων με τη γειτονική χώρα, το θέμα αυτό και να απαιτήσει τη ματαίωση με κάθε τρόπο της κατασκευής  πυρηνικών αντιδραστήρων στην Τουρκία.

- http://www.manw.org


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!