Πάνω από 8 εργαζόμενοι της Φουκουσίμα μολύνθηκαν

Σε υψηλότερα επίπεδα ραδιενέργειας του επιτρεπόμενου έχουν εκτεθεί τουλάχιστον 8 εργαζόμενοι που κατέβαλλαν προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο η κρίση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, στη βορειοανατολική Ιαπωνία. Μετά τη βλάβη που προκλήθηκε στο σταθμό της Φουκουσίμα από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου στην Ιαπωνία, ραδιενεργές ουσίες διέρρευσαν στο περιβάλλον.

Επίσης σημειώθηκε τήξη στους πυρήνες τριών εκ των έξι αντιδραστήρων του σταθμού μετά τις διακοπές στη λειτουργία των συστημάτων ψύξης τους. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή γύρω από το σταθμό.

Η εταιρεία TEPCO που διαχειρίζεται το σταθμό είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό ότι δύο υπάλληλοι είχαν εκτεθεί σε υψηλότερα από το επιτρεπόμενο επίπεδα ραδιενέργειας.

Η έκθεση των άλλων έξι υπαλλήλων διαπιστώθηκε τώρα μετά την εξέταση σχεδόν 2.400 υπαλλήλων του σταθμού, διευκρίνισαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

newstoday.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!