Δύο σεισμοί, μεγέθους 5,2 και 6 βαθμών, έπληξαν την πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας

Σειρά ισχυρών σεισμικών δονήσεων συγκλόνισε σήμερα την πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, με αποτέλεσμα να...καταρρεύσει ένα κτίριο και έξι άνθρωποι να τραυματιστούν ελαφρά.

Το Γεωφυσικό Ινστιτούτο της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε ότι η ισχυρότερη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και καταγράφηκε στις 14:20' τοπική ώρα (05:20' ώρα Ελλάδος σήμερα).

Σύμφωνα και με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS), ο σεισμός ήταν μεγέθους 6 βαθμών, με επίκεντρο 14 χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης και εστιακό βάθος 9 χλμ. 
Τέσσερις σεισμικές δονήσεις μεγέθους άνω των 4,3 βαθμών καταγράφηκαν από τις 03:29' ώρα Ελλάδος. 

Τα κτίρια που στεγάζουν καταστήματα και γραφεία εκκενώθηκαν σε όλη την πόλη, η οποία ακόμη προσπαθεί να συνέλθει σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το σεισμό των 6,3 βαθμών που σκότωσε 181 ανθρώπους και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!