ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Σε 94 ανέρχονται οι νεκροί και σε 78 οι αγνοούμενοι από πλημμύρες που προκάλεσαν καταρρακτώδεις βροχές στην κεντρική και τη νότια Κίνα. Οι πλημμύρες στο νότιο τμήμα του ποταμού Γιανγκτσέ και στην περιοχή Γκουανγκσί, στη νοτιοδυτική Κίνα, έπληξαν 13 επαρχίες ή περιοχές και κατέστρεψαν πάνω από 4,5 εκατομμύρια στρέμματα καλλιεργημένων εκτάσεων.

Επαρχίες που βρίσκονται στο μέσον και στο νότιο τμήμα του Γιανγκτσέ, οι οποίες επλήγησαν τώρα από τις πλημμύρες, είχαν υποστεί πριν από λίγο καιρό τρομερή ξηρασία.

Οι μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας προέβλεψε εξάλλου σήμερα νέες βροχοπτώσεις τις προσεχείς ημέρες κατά μήκος του ποταμού Γιανγκτσέ.

Στην Κίνα είναι συχνό το φαινόμενο το έντονων βροχοπτώσεων αυτήν την εποχή. Το 2010 οι νεκροί και οι αγνοούμενοι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεπέρασαν τους 4.300.

http://fimotro.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!