Ακυρώσεις πτήσεων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία λόγω του ηφαιστείου στη Χιλή

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas ανακοίνωσε την ακύρωση των πτήσεών της προς Τασμανία και Νέα Ζηλανδία μετά τις προειδοποιήσεις των κέντρων ελέγχου ηφαιστειογενής στάχτης τόσο της Αυστραλίας όσο και της Νέας Ζηλανδίας. 

Πτήσεις από τις πόλεις Hobart, Christchurch και Queenstown προς Μελβούρνη και Σίδνευ έχουν επηρεαστεί επίσης. Αιτία το ηφαίστειο  Puyehue-Cordón Caulle στη Χιλή το οποίο συνεχίζει να εκτοξεύει στάχτη στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας σε όλο το νότιο ημισφαίριο έχοντας κάνει πρακτικά το γύρω της υδρογείου κάτι ΄που αναμένεται να επηρεάσει περισσότερες πτήσεις.

Η ηφαιστειογενής στάχτη βρίσκεται σε ύψος τουλάχιστον 25 με 30 χιλιάδων ποδών (10 χλμ) και πρόκειται να επηρεάσει όχι μόνο την Αυστραλία αλλά και ολόκληρη της Νέα Ζηλανδία συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Wellington.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!