«Στην Ελλάδα πουλάνε νησιά, στην Αυστρία βουνά»

Στο σφυρί βγαίνουν δύο κορυφές των Άλπεων από την Αυστρία, με μοναδικό όρο να μην υπάρξει περίφραξη. Αντιδράσεις από τοπικούς παράγοντες και αναφορά δημάρχου στην Ελλάδα

Δύο βουνοκορφές των αυστριακών Άλπεων διατίθενται προς πώληση για 121.000 ευρώ! Η αυστριακή ομοσπονδιακή εταιρεία Bundesimmobiliengesellschaft προσφέρει τις δύο κορυφές ύψους 2.600 μέτρων στο ανατολικό Τιρόλο.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία επένδυσης. Η εταιρεία διαφημίζει τις προς πώληση βουνοκορφές Grosse Kinigat και Rosskopf υποστηρίζοντας ότι προσφέρουν εντυπωσιακή θέα των αυστριακών Άλπεων.

Εκτός από την τιμή και τα πλεονεκτήματα των κορυφών, η εταιρεία θέτει ως όρο στους επίδοξους αγοραστές να μην τις περιφράξουν. Στόχος, η ελεύθερη πρόσβαση των υπόλοιπων τουριστών στην περιοχή.

Τοπικοί παράγοντες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την πώληση των βουνοκορφών, μία εκ των οποίων είναι περιοχή μνημείου καθώς διεξήχθησαν σφοδρές μάχες κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

"Είναι μυστήριο για θέλουν να πουλήσουν τις κορυφές", είπε ο δήμαρχος του χωριού Kartitsch στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA. "Στην Ελλάδα πουλάνε τα νησιά. Στην Αυστρία τα βουνά", πρόσθεσε.

Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών είναι μέχρι της 8 Ιουλίου. Ήδη, όπως μεταδίδει το BBC, υπάρχουν είκοσι προσφορές. Για αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε!

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!