Αυστραλία: Δεκτοί ως μετανάστες μόνο οι αγγλομαθείς

Σχεδόν αδύνατη θα καταστεί η μετανάστευση στην Αυστραλία για όσους δεν μιλούν την αγγλική γλώσσα σύμφωνα με νέα μέτρα που πρόκειται να λάβει το  υπουργείο Μετανάστευσης της χώρας. 

Από τα υπάρχοντα στοιχεία, προκύπτει πως λιγότερο από το 20% των ειδικευμένων μεταναστών που φτάνουν στην Αυστραλία, προέρχονται από αγγλόφωνες χώρες όπως η Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Νότιος Αφρική και ο Καναδάς. 

Η συντριπτική πλειονότητα των προσοντούχων μεταναστών που δέχεται η χώρα, προέρχεται από την Ασία, πολλοί από τους οποίους, όμως, δεν γνωρίζουν καλά τη γλώσσα. 

Το υπουργείο Μετανάστευσης, προσανατολίζεται να θεσπίσει ένα νέο γλωσσικό τεστ κι όσοι υποψήφιοι μετανάστες γνωρίζουν άπταιστα την αγγλική, θα λαμβάνουν έξτρα πόντους και θα τους είναι πιο εύκολο να πάρουν βίζα
skai.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!