Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Les Paul

Ο θρυλικός Les Paul, που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους πρωτοπόρους της ηλεκτρικής κιθάρας, θα γιόρταζε σήμερα 9 Ιουνίου τα 96α γενέθλιά του.

Ο Les Paul δημιούγησε μία από τις πρώτες κιθάρες με μαγνήτη, η οποία υιοθετήθηκε από τη Gibson το 1961 και συνεχίζει να προσδίδει στις κιθάρες της εταιρίας τον χαρακτηριστικό ηλεκτρικό τους ήχο.

Ο θάνατός του το 2009 έγινε η αφορμή για την απόδοση φόρων τιμής προς το πρόσωπό του από ολόκληρο τον μουσικό κόσμο. Ο Joe Perry των "Aerosmith" τον χαρακτήρισε ως "πραγματική ιδιοφυία, ενώ ο The Edge των "U2" δήλωσε ότι "η επιρροή που άσκησε στην Rock and Roll δεν θα ξεχαστεί ποτέ".


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!