Γονείς – τέρατα εξέδιδαν το 8χρονο κοριτσάκι τους για να ξεπληρώσουν δάνειο!

Οι γονείς ενός οκτάχρονου κοριτσιού συνελήφθησαν επειδή διαπραγματεύθηκαν μ’ έναν 32χρονο, να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί τους για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν ένα δάνειο.

‘Οπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Ρότερνταμ : «Συλλάβαμε τους γονείς του κοριτσιού αφού ένα μέλος της οικογένειας αποκάλυψε (…) ότι πρότειναν σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη τους για την αποπληρωμή ενός δανείου».

Οι γονείς, ηλικίας 44 και 43 ετών, συνελήφθησαν το Μάιο, όμως ο 32χρονος που διαπραγματεύθηκε μαζί τους συνελήφθη την Τετάρτη στο Χόισντεν.

Και οι 3 συνελήφθησαν πριν ασελγήσει ο 32χρονος στο οκτάχρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε «σε ένα ασφαλές μέρος».

Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με το κοριτσάκι άρχισαν όταν ο 32χρονος ήρθε σε επαφή με τους γονείς, οι οποίοι είχαν βάλει αγγελία στο Ίντερνετ ζητώντας βοήθεια για την αποπληρωμή ενός δανείου, εξήγησε η εκπρόσωπος.

«Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το κορίτσι ανακαλύφθηκαν από ένα μέλος της οικογένειας, το οποίο είχε δανειστεί το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (των γονιών) και ειδοποίησε τις αρχές», δήλωσε η εκπρόσωπος των ολλανδικών αρχών.

Το ποσό που προτάθηκε στους γονείς από τον 32χρονο ως αντάλλαγμα για να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το οκτάχρονο κοριτσάκι δεν ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με τη λαϊκή ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad, ανταλλάχθηκαν φωτογραφίες του παιδιού.

Οι τρεις συλληφθέντες θα λογοδοτήσουν για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και για παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

gargalianoi.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!