Η κόρη του Καντάφι κατέθεσε μηνύσεις κατά του ΝΑΤΟ, για εγκλήματα πολέμου και δολοφονίες

Η Αϊσά, κόρη του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, κατέθεσε μήνυση σήμερα στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι για «εγκλήματα πολέμου» και «δολοφονίες» μετά από το θάνατο τεσσάρων μελών της οικογένειάς της από τις νατοϊκές επιδρομές κατά της Τρίπολης, στα τέλη Απριλίου, ανέφεραν οι δικηγόροι της.

Η πρώτη μήνυση κατά του ΝΑΤΟ για «εγκλήματα πολέμου», κατατέθηκε στις Βρυξέλλες και στο βελγικό ομοσπονδιακό εισαγγελικό γραφείο, δήλωσε ο Γάλλος Λικ Μπροσολέ, ένας από τους δικηγόρους της Αϊσά Καντάφι.

Η δεύτερη μήνυση κατατέθηκε στην εισαγγελία του Παρισιού και καταγγέλλει «δολοφονίες», ανέφερε η Ντομινίκ Ατζιάν, επίσης δικηγόρος της κόρης του Λίβυου ηγέτη.

Και οι δύο μηνύσεις αφορούν την επιδρομή του ΝΑΤΟ στις 30 Απριλίου στη διάρκεια της οποίας, ο νεότερος γιος του Καντάφι ο Σάιφ Αλ-Αραμπ 29 χρόνων, και τρία εγγόνια του Λίβυου ηγέτη, 4 μηνών έως 2 χρόνων, καθώς και πολλοί φίλοι και γείτονες της οικογένειας Καντάφι σκοτώθηκαν.

agelioforos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!