Γιγάντιοι αρουραίοι σκοτώνουν παιδιά

Αρουραίο - τέρας που έχει το μέγεθος ενός μικρού σκύλου σκότωνε και έτρωγε μικρά παιδάκια στη Νότια Αφρική. Αυτοί οι αρουραίοι μπορεί να φτάσουν έως και τρία μέτρα και έχουν κοφτερά δόντια.

«Τα τρωκτικά τέρας είναι τόσο μεγάλα όσο είναι και οι γάτες και πιστεύεται ότι έχουν σκοτωθεί δύο μωρά στην περιοχή», γράφει η εφημερίδα «The Sun».

Ο 3χρονος, Lunathi Dwadwa σκοτώθηκε ενώ κοιμόταν στο παράγκα μαζι με τους γονείς του, σε μια παραγκούπολη έξω από το Cape Town αυτή την εβδομάδα.

Ένα άλλο κοριτσάκι πέθανε σε μια παρόμοια επίθεση από αρουραίο, την ίδια ημέρα, αλλά αυτή τη φορά στο δήμο Σοβέτο κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Τον περασμένο μήνα, η 77χρονη Nomathemba Joyi πέθανε όταν «γιγαντιαίος αρουραίους μάσησε την δεξιά πλευρά του προσώπου της».

newstoday.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!