Κακόγουστη φάρσα «πάγωσε» για ώρες την κοινή γνώμη

Μία μακάβρια ανεπίσημη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία 30 διαμελισμένα πτώματα ήταν θαμμένα σε αγροτική κατοικία στο Χιούστον, έκανε για αρκετές ώρες το γύρο του κόσμου, μέσω των πρακτορείων και ιστοσελίδων σημαντικών τηλεοπτικών σταθμών και αναστάτωσε τις τοπικές Αρχές.

Αρχικά μεταδόθηκε από το Reuters ότι οι αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ομαδικού τάφου με διαμελισμένα σώματα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν μικρών παιδιών, και έσπευσαν στο σημείο που είχε υποδείξει ο πληροφοριοδότης, ώστε να διενεργήσουν εκτεταμένες έρευνες.

Τα αντικρουόμενα τηλεγραφήματα για τον εντοπισμό ή μη του ομαδικού τάφου, συνεχίστηκαν για αρκετές ώρες, μέχρι ο δικαστής Κρεγκ ΜακΝάιρ να δηλώσει πως "δεν υπάρχει τόπος εγκλήματος" και πως την πληροφορία για τη ύπαρξη ομαδικού τάφου έδωσε ένας ψυχασθενής.

newstoday.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!