Μπαρόζο προς Έλληνες πολιτικούς: «Πείτε την αλήθεια στο λαό»

Να μην... παραμυθιάζουν άλλο τον κόσμο και να του πουν την αλήθεια για τα οδυνηρά μέτρα που πρέπει να ληφθούν Κάλεσε τους Έλληνες πολιτικούς ο πρόεδρος της Κομισιόν. 

Τα επώδυνα μέτρα είναι απαραίτητα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, είπε ο Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δε δίστασε να... εκφράσει την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της χώρας, τονίζοντας πως ευθύνη των πολιτικών ηγετών είναι να μιλήσουν με ειλικρίνεια στο λαό και να του πουν ποιες θυσίες ακριβώς χρειάζονται για να βγει η χώρα από τη κρίση.

«Κάποια οδυνηρά μέτρα είναι απαραίτητα στην Ελλάδα. Μία χώρα δε μπορεί να ζει εσαεί, με τέτοια προβλήματα χρέους», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι, από τις επαφές που έχει με την Ελλάδα, έχει αντιληφθεί ότι αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουν και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση.

«Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι το υψηλό επίπεδο του χρέους. Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ευρωζώνη κι' αυτό το υποστηρίζει και η ελληνική αντιπολίτευση», κατέληξε.

Απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής των Πρασίνων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο κ. Μπαρόζο τόνισε ότι το πρόβλημα του χρέους της Ελλάδος δεν οφείλεται, κυρίως, στην εκτεταμένη φοροδιαφυγή και διευκρίνισε ότι, σε περίπτωση αιτήματος της Ελλάδος, όλες οι χώρες-μέλη της ΕΕ, είναι υποχρεωμένες να δώσουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, όπου ενδεχομένως βρίσκονται κατατεθειμένα ποσά που αποτελούν προϊόντα φοροδιαφυγής.

sigmalive


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!