Ο Γιούνκερ δέχεται απειλές από την Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποκάλυψε ότι δέχεται «πολλές επιστολές από την Ελλάδα, πολλές από τις οποίες είναι και απειλητικές» κατά της ζωής του». Η αποκάλυψη έγινε μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.

Ο Γιούνκερ επιμένει ότι πρέπει τα δύο μεγάλα κόμματα να συναινέσουν αν θέλει η χώρα να δείξει ότι καταλαβαίνει τι της συμβαίνει και είναι πολύ ανήσυχος με την Ελλάδα ενώ αντίθετα δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία αφού έχουν βάλει τη σωτηρία πάνω από τις κομματικές αντιπαραθέσεις. «Αν δεν υπάρξει συναίνεση, δεν θα έχουμε αποτέλεσμα» προειδοποιεί. Από την πλευρά του ο Ολι Ρεν αναρωτήθηκε «αφού γίνεται σε Πορτογαλία και Ιρλανδία, γιατί όχι και στην Ελλάδα;» και υποστήριξε ότι υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας.

Ο Γιούνκερ τονίζει ότι όσο περισσότερες αποκρατικοποιήσεις γίνουν τόσο λιγότερες θα είναι οι θυσίες των ασθενέστερων κάτι που φαίνεται να μην γίνεται κατανοητό στην Ελλάδα.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι η αναδιάρθρωση δεν βρίσκεται στο τραπέζι ούτε τέθηκε θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αλλά εξετάζεται άλλος τρόπος διάσωσης, προκειμένου να μη θεωρηθεί από τις αγορές ότι είναι "αναδιάρθρωση-χρεοκοπία".

www.i-reportergr.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!