Νέο κάλεσμα για επίθεση στη Δύση από την Αλ Κάιντα

Ένα νέο βίντεο της Αλ Κάιντα, που δημιουργήθηκε μετά το θάνατο του αρχηγού της οργάνωσης, Οσάμα Μπιν Λάντεν, και καλεί σε νέες επιθέσεις στη Δύση, δόθηκε στη δημοσιότητα το Σάββατο (04/06).

Στο βίντεο, διάρκειας μιας ώρας και σαράντα λεπτών,  μιλούν ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι και ο Άνταμ Γκαντάν και άλλα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, που καλούν  τους μουσουλμάνους που ζουν στη Δύση να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά δυτικών και εβραϊκών στόχων, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Κέντρο Παρακολούθησης Ισλαμιστικών Ιστοσελίδων (SITE). 

Οι μουσουλμάνοι που ζουν στη Δύση “βρίσκονται στην ιδανική θέση για να παίξουν έναν αποφασιστικό ρόλο στον ιερό πόλεμο (τζιχάντ) εναντίον των σιωνιστών και των σταυροφόρων”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αλ Κάιντα στα αγγλικά,  υπογραμμίζοντας πως οι ΗΠΑ “είναι πλημμυρισμένες από όπλα που μπορούν να αποκτηθούν εύκολα”.

“Είναι σημαντικό να αποδυναμώσουμε τα φιλοπόλεμα πάθη των εχθρών μας, βάζοντας στο στόχαστρο προσωπικότητες της δημόσιας ζωής με μεγάλη επιρροή από τα μέσα ενημέρωσης, τις κυβερνήσεις και τους οικονομικούς οργανισμούς των σιωνιστών και των σταυροφόρων”, επισημαίνεται στο βίντεο, το οποίο αρχίζει με τον μπιν Λάντεν, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τον Αλ Ζαουάχρι κατακρίνει την κατοχή των μουσουλμανικών χωρών από τα δυτικά κράτη.

mycosmos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!