Πεντάγωνο: απάντηση με πραγματικά πυρά σε διαδικτυακές επιθέσεις

Πεντάγωνο: απάντηση με πραγματικά πυρά σε διαδικτυακές επιθέσεις Το Πεντάγωνο σε μια προσπάθειά του να εκφοβίσει πιθανές μελλοντικές διαδικτυακές επιθέσεις από κακόβουλους εισβολείς κατευθυνόμενες από συγκεκριμένες χώρες που ενδεχομένως να βρίσκονται σε "αντίπαλο στρατόπεδο", ενημερώνει ότι οι διαδικτυακές επιθέσεις αυτές θα θεωρούνται σοβαρότατες πράξεις πολέμου εναντίον των Η.Π.Α., πράξη η οποία θα δίνει το δικαίωμα στις Η.Π.Α. να απαντήσουν με πραγματικά πυρά.

Το παρόν δημοσίευμα προέρχεται από πρόσφατες δηλώσεις εκπροσώπου του Πενταγώνου στη The Wall Street Journal.
Στην προσπάθεια του Πενταγώνου να τονίσει τη σοβαρότητα και τον ισχυρό αντίκτυπο που έχουν οι διαδικτυακές επιθέσεις, είναι έτοιμο να παραθέσει το πρώτο επίσημο σχεδιασμό διαδικτυακής στρατηγικής το οποίο θα συζητηθεί μεταξύ των χωρών – συμμάχων των Η.Π.Α.
Τέλος το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι οι εξειδικευμένες και αρκετά πολύπλοκες τεχνικές και μέθοδοι που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κορυφαίες διαδικτυακές επιθέσεις που έχουν πλήξει τόσο αμερικάνικες εταιρείες όσο και την ίδια την αμερικάνικη κυβέρνηση, είναι μετά βεβαιότητας υποκινούμενες από συγκεκριμένα κράτη που προσπαθούν να προσβάλουν τις Η.Π.Α.
Αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις για το ακριβές περιεχόμενο της στρατηγικής διαδικτυακής άμυνας καθώς και τον αντίκτυπο που θα έχει τόσο στα συμμαχικά κράτη όσο και στους αντιπάλου αυτών.

http://www.secnews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!