Τρεις Ρωσίδες νεκρές και άλλες 30 στο νοσοκομείο από «μπόμπες» στην Τουρκία!

Τον θάνατο σε τρεις Ρωσίδες και την εισαγωγή άλλων τριάντα σε νοσοκομείο στοίχισε η ιδέα τους να συμμετάσχουν σε κρουαζιέρα προβολής της "ομορφιάς της Τουρκίας". Οι θάνατοι πρόλθαν από την κατανάλωση νοθευμένου ποτού ("μπόμπες") κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας τους στα παράλια του Αιγαίου. Ο 120 Ρωσίδες ξεναγοί φιλοξενούνταν από την Τουρκία για να διαφημιστούν οι ομορφιές της Τουρκίας.

Ανάμεσα στις ξεναγήσεις που έγιναν στις Ρωσίδες, το πρόγραμμα περιελάμβανε και τη βόλτα με το σκάφος "Orkan -5" το οποίο θα έκανε μια μινι κρουαζιέρα στα παράλια της Αλικαρνασσού.

Ενώ στην ξενάγηση όλα είχαν πάει καλά, και είχε προσφερθεί στις ξεναγούς φαγητά και αλκοολούχα ποτά , λίγες ώρες μετά πολλές οι κοπέλες άρχισαν να νιώθουν αδιαθεσία. 30 Ρωσίδες ξεναγοί μέσα σε λίγες ώρες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με τάσεις λιποθυμίας. Μέσα σε λίγα λεπτά "εσβησαν"  η 28χρονη Μαρία Σαλγιαπίνα και η Ζαλγιαέβα Αουλία.. Τη Δευτέρα η Μαρία Σεβελέγιοβα, η οποία ήταν σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στη Ρωσία όμως την Τρίτη εξέπνευσε.

Σύμφωνα με των τουρκικών ΜΜΕ τα αλκοολούχα ποτά εισήχθησαν από τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!