Απήγαγαν… αγέννητο παιδί!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αλβανία από το απάνθρωπο περιστατικό που συνέβη στη σύζυγο του νεοεκλεγέντα δήμαρχου Καβάγιας. την 28 χρονη Γκρισέλντα Ρόσι. Έγκυος στον ένατο μήνα και ενώ έκανε βόλτα με μία φίλη της, σε ένα πάρκο της Αλβανικής πρωτεύουσας, τη στιγμή που έμπαινε σε ένα ταξί να την οδηγήσει στο σπίτι της μητέρας της, στο ίδιο ταξί μπήκαν τρεις οπλισμένοι άνδρες και ανάγκασαν τον οδηγό να τους οδηγήσει σε μία ιδιωτική κλινική.  Οι απαγωγείς προκάλεσαν τοκετό και μετά από κάποιες ώρες.... στις τέσσερις τα ξημερώματα την παράτησαν σε ένα κανάλι, κοντά στο σπίτι της στην Καβάγια, 50 χλμ. έξω από τα Τίρανα. Την ίδια στιγμή ο κ. Ρόσι που ήταν στην Ιταλία, έλαβε μήνυμα στο κινητό του και ειδοποίησε την αλβανική αστυνομία που βρήκαν τη λεχώνα χωρίς το μωρό, στην πόρτα του σπιτιού τους να σέρνετε αιμόφυρτη.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν σοκαρισμένη και το μόνο που θυμόταν και κατέθεσε ήταν ότι κάποιοι άνδρες την χτυπούσαν και τις είχαν βάλει ορό. Η αλβανική αστυνομία εντόπισε την κλινική,  τους αριθμούς τηλεφώνων των δραστών και τον ταξιτζή που είναι ο μάρτυρας κλειδί. Μέχρι στιγμής συνελήφθηκαν και ανακρίνονται 25 άτομα.

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης αποδίδουν σε αυτή τη μακάβρια και καλοστημένη επιχείρηση πολιτικά κίνητρα καθώς ο σύζυγος της αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη των πρόσφατων δημοτικών εκλογών που έγιναν στην Αλβανία. Ο κ.Ελβις  Ρόσι κέρδισε το Δήμο της Καβάγια (πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού), υποστηριζόμενος από το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Η Καβάγια θεωρείτε προπύργιο των δημοκρατικών με ποσοστά  που δεν ήταν ποτέ κάτω του 70%. Όσο οι εκλογές γίνονταν με το σύστημα των μονοεδρικών ζωνών, η συγκεκριμένη πόλη ήταν η έδρα του σημερινού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα

http://karfotiko.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!