Προσπάθησε να την βιάσει και του το έκοψε !

Το πέος ενός άνδρα που αποπειράθηκε να την βιάσει έκοψε μια γυναίκα από το Μπαγκλαντές, το οποίο μάλιστα πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να αποδείξει την ενοχή του.

Η 40χρονη Monju Begum επιτέθηκε στον άνδρα με μαχαίρι αφότου πρώτα της είχε επιτεθεί εκείνος σεξουαλικά, όπως ισχυρίζεται. Η γυναίκα τύλιξε το κομμένο κομμάτι σε ένα πλαστικό σακουλάκι και το παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Αιμόφυρτος, ο Mozammel Haq Mazi μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή, αν και αρνείται κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα.

Όπως υποστηρίζει, είχε δεσμό με την μητέρα τριών παιδιών, και εκείνη του επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Abul Khaer, ο άνδρας θα συλληφθεί μόλις γίνει καλά.

Μετά τον ακρωτηριασμό, οι γιατροί προσπάθησαν να κολλήσουν το κομμένο κομμάτι, όμως χωρίς επιτυχία, καθώς πέρασαν αρκετές ώρες μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

PROTO THEMA


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!