Ιράν: Απαγχονίστηκαν δημοσίως για το βιασμό ενός παιδιού

Δύο Ιρανοί που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό ενός παιδιού απαγχονίστηκαν δημοσίως στην πόλη Κερμανσάχ, στο δυτικό Ιράν, μετέδωσε σήμερα το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Οι δύο άνδρες είχαν κριθεί ένοχοι ότι βίασαν ένα παιδί εννέα ετών και ότι βιντεοσκόπησαν την πράξη αυτή.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την εκτέλεση φώναζε "σ'ευχαριστούμε δικαστική εξουσία", προσθέτει το Irna.

Με τον απαγχονισμό των δύο Ιρανών ανέρχεται σε 145 ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή της χρονιάς στο Ιράν, σύμφωνα με υπολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που έγινε βάσει των πληροφοριών που έχουν μεταδώσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Ιράν είναι μία από τις χώρες στις οποίες γίνονται οι περισσότερες εκτελέσεις στον κόσμο, μαζί με την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!