Σκυλίτσα επέζησε απίστευτης κτηνωδίας και 40 πυροβολισμών...

Την πυροβόλησαν 40 φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και την έθαψαν ζωντανή! Κι όμως η "Σταρ", η σκυλίτσα που υπέμεινε όλα αυτά τα βασανιστήρια, έζησε. Αν αυτή η περίπτωση δεν είναι η μεγαλύτερη κτηνωδία όλων των εποχών, δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, τι είναι ικανοί να κάνουν οι "άνθρωποι" στα ζώα. Την κακοποιημένη σκυλίτσα ανακάλυψαν εργαζόμενοι σε κέντρο προστασίας ζώων, στη Μάλτα, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας για άλλο περιστατικό, άκουσαν το κλάμα της.

Αυτό που αντίκρισαν, ξεπερνούσε κάθε φαντασία... Η Σταρ, όπως την ονόμασαν οι διασώστες της, ήταν θαμμένη μέχρι τη μουσούδα της, μέσα στη λάσπη.

Το χειρότερο όμως δεν το είχαν δει ακόμη...

Μόλις την απελευθέρωσαν, διαπίστωσαν, ότι και τα τέσσερα άκρα της ήταν δεμένα μεταξύ τους σφιχτά με σκοινί, ενώ είχε δεχθεί 40 πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", oι γιατροί του κέντρου, όπου μεταφέρθηκε, αφαίρεσαν 40 σβόλους από το κεφάλι της και πραγματοποίησαν άμεσα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι στη Μάλτα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, η αυστηρότερη ποινή για το έγκλημα της κακοποίησης ζώου, ισοδυναμεί με φυλάκιση ενός έτους ή με χρηματικό πρόστιμο, που δεν ξεπερνά τις 46.500 ευρώ.

Φιλόζωοι πραγματοποιούν σιωπηλή διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Βαλέτα, την επόμενη εβδομάδα, ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλές σελίδες στο facebook, η πιο "δημοφιλής" από τις οποίες αριθμεί περισσότερους από 7.000 φίλους.

Περισσότεροι από 1.000 πολίτες της χώρας έχουν ήδη υπογράψει αίτημα για τη σύλληψη των δραστών, ενώ ιδιοκτήτης τοπικού χρυσοχοείου προσφέρει το ποσό των 250 ευρώ, σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό τους.

Η ιστορία της Σταρ ξεπέρασε εδαφικά σύνορα, συγκινώντας ανθρώπους από κάθε μέρος της γης, που έστειλαν από γράμματα μέχρι κουβέρτες.

Πηγή:cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!