Καταστολή και ξύλο στους Ισπανούς «Αγανακτισμένους»

Τα ισπανικά ΜΑΤ έχουν ξεκινήσει την εκκένωση της Plaza Catalunya από τους αγανακτισμένους της Βαρκελώνης. Οι ισπανικές αρχές επικαλούνται «λόγους υγιεινής» και έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα την εκκένωση της πλατείας στην οποία παραμένουν εδώ και 12 ημέρες οι Ισπανοί «αγανακτισμένοι». Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρξαν συγκρούσεις διαδηλωτών που αρνούνταν να αποχωρήσουν με αστυνομικούς με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται κατά διαστήματα ανεξέλεγκτη.

Προς το παρόν η αστυνομία φαίνεται να χάνει τη «μάχη της έξωσης» ενώ ο κόσμος γίνεται όλο και περισσότερος στην πλατεία και το σύνθημα που επικρατεί είναι «δεν φοβόμαστε». Οι Αρχές επικαλούνται για την εκκένωση και τον αυριανό τελικό του Champions League στον οποίο αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα υποστηρίζοντας ότι η πλατεία θα αδειάσει και θα επιτραπεί στους διαδηλωτές να επιστρέψουν μετά τον τελικό. Ο διευθυντής της αστυνομίας υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε ως πρόθεση την εκκένωση της πλατείας αλλά τον καθαρισμό της.

trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!