«Ο Οσάμα πέθανε το 2006 από ασθένεια», δηλώνει Τούρκος πράκτορας

Περίπου ένα μήνα μετά το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα τα σενάρια για το θάνατό του συνεχίζονται...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Pravda ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε από φυσικό θάνατο σχεδόν 5 χρόνια πριν, ανακοινωθεί η εκτέλεσή του από αμερικανούς.
Αυτά δηλώνει ένας Τούρκος πολιτικός και πρώην πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Σε μια συνέντευξη στο Channel One της Ρωσίας, είπε ότι οι Αμερικανοί απλώς βρήκαν και άνοιξαν τον τάφο του ηγέτη της Αλ Κάιντα.

"Τον Σεπτέμβριο του 1992 ήμουν στην Τσετσενία, και τότε γνώρισα τον άνθρωπο του οποίου το όνομα ήταν Μπιν Λάντεν Η συνάντηση έγινε σε ένα διώροφο σπίτι στην πόλη του Γκρόζνι",λέει ο Τούρκος Berkan Yashar.

Απαντώντας στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι Αμερικανοί σκότωσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, ο Berkan Yashar απάντησε: «Ακόμη και αν όλος ο κόσμος το πιστεύει, εγώ όχι δεν μπορώ. Ο Οσάμα πέθανε στις 26 Ιουνίου 2006 από ασθένεια", λέει ο Τούρκος .

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!