Γεννήθηκε μωρό που δεν ξέρουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι!

"Ούτε αγόρι ούτε κορίτσι" μπορεί να χαρακτηριστεί ένα νεογέννητο μωρό στο Αζερμπαϊτζάν, κάτι που πιθανότατα οφείλεται σε ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το βρέφος αυτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AZE.az γεννήθηκε στις 12 Απριλίου, ζύγιζε 3 κιλά και 600 γραμμάρια και είχε ύψος 50 εκατοστά, ενώ η μητέρα του Μπάκχαρ Γκουρμπάνογα, έχει ήδη ξεκινήσει το θηλασμό.

Ο υπέρηχος είχε δείξει ότι το παιδί θα ήταν αγόρι, σύμφωνα με τη μητέρα, ενώ στη συνέχεια οι γιατροί είδαν ότι θα γεννούσε κορίτσι.

Για την ώρα, οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν για ποιον ακριβώς λόγο δεν μπορεί να προσδιοριστεί το φύλο του μωρού. Όμως, σύμφωνα με τη γενετίστρια Σέχερ Ισμαίλοβα, το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα σπάνιο, αφού εντοπίζεται στο 1 από τα 2.000 νεογέννητα.

«Σε αυτή την περίπτωση η ανωμαλία αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση» λέει η γενετίστρια. Το φύλο του μωρού θα προσδιοριστεί από γενετικές εξετάσεις και κυρίως από την ανάλυση των χρωμοσωμάτων.

Σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων πάντως, η ανωμαλία στο έμβρυο προήλθε από τις ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ πιθανό θεωρούν και τον παράγοντα της κληρονομικότητας.

Seleo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!