Ροζ βίντεο απειλούν τις τουρκικές εκλογές

Κι όμως από όλα φαίνεται πως θα έχει ο προεκλογικός αγώνας στην Τουρκία με τις απειλές για δημοσιοποίηση ροζ βίντεο να δίνουν και να παίρνουν.

Τουρκία — Εν μέσω χτυπημάτων κάτω από τη μέση διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία. Ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί δέχεται σαφείς απειλές ότι αν δεν....
παραιτηθεί ο ίδιος και έξι ανώτατα στελέχη του κόμματός του, θα αρχίσουν δημοσιοποιήσεις ροζ βίντεο. Την ίδια ώρα πρώην υπουργός του κυβερνώντος κόμματος AKP κατηγορείται ότι έχει εξώγαμο παιδί.

Οι απειλές εναντίον του MHP παίρνουν μεγάλες διαστάσεις, αν και ο ηγέτης του κόμματος δήλωσε χθες πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς. Οποιος έχει κάτι στα χέρια του να το δημοσιοποιήσει. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη», απάντησε ο Μπαχτσελί.

Η ιστοσελίδα Farkli Ulkuculuk (Διαφορετικός Εθνικισμός), η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα δημοσιοποιώντας τέσσερα ροζ βίντεο υποψηφίων του MHP, απειλεί να δημοσιοποιήσει ροζ ταινίες άλλων έξι βασικών στελεχών του κόμματος. «Πρόκειται για συνωμοσία εναντίον του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Τουρκίας», κατήγγειλε ο δικηγόρος του κόμματος Χαμίτ Κοτσάμπεϊ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα διευθύνεται από τις ΗΠΑ και πως χρηματοδοτείται από την πιστωτική κάρτα στελέχους του AKP.

Πάντως πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι στόχος αυτών που βρίσκονται πίσω από τις απειλές είναι να μην καταφέρει το MHP να περάσει το εκλογικό όριο του 10% και να μείνει εκτός Βουλής, γεγονός που θα χάριζε στο κυβερνών κόμμα την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή και την άνεση να προχωρήσει χωρίς κανένα εμπόδιο σε τροποποιήσεις του Συντάγματος. «Ο Μπαχτσελί προσπαθεί να χρεώσει στην κυβέρνηση το δικό του εσωτερικό πρόβλημα», απάντησε χθες ο Ταγίπ Ερντογάν.

Η ακροδεξιά εφημερίδα «Γενί Τσαγ» αντεπιτέθηκε υποστηρίζοντας ότι ο πρώην υπουργός του AKP Χιλμί Γκιουλέρ έχει εξώγαμο παιδί, κάτι που ο Γκιουλέρ διέψευσε αμέσως δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Πάντως τα ροζ σκάνδαλα προς το παρόν δεν φαίνεται να επηρεάζουν τα ποσοστά των κομμάτων. Δημοσκόπηση της εταιρείας ΙK Sara προβλέπει 45,5% για το AKP, 30,5% για το CHP και 13,1% για το MHP.

NewsIt.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!