Δέκα εκατομμύρια ζωές θέλει να σώσει ο Μπιλ Γκέιτς

Ο ιδρυτής της εταιρίας λογισμικού Microsoft και φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς κάλεσε σήμερα να ενταθούν τα προγράμματα εμβολιασμού για την αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών με στόχο να σωθούν τέσσερα εκατομμύρια ζωές ως το 2015 και 10 εκατομμύρια ζωές ως το 2020, τονίζοντας πως θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μια «δεκαετία εμβολίων».

Ο αμερικανός επιχειρηματίας είπε ότι πέντε ή έξι νέα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα ως το τέλος της δεκαετίας και κάλεσε τις φαρμακευτικές βιομηχανίες να τα διαθέσουν σε προσιτές τιμές στις φτωχές χώρες.

«Εάν οι δωρητές είναι γενναιόδωροι, θα αποτρέψουμε 4 εκατομμύρια θανάτους ως το 2015. Ως το 2020, μπορούμε να αποτρέψουμε 10 εκατομμύρια θανάτους», είπε ο Γκέιτς, συμπρόεδρος του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, σε ομιλία του στους υπουργού Υγείας που παρευρέθηκαν στην ετήσια σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!