Στις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου ο Στρος Καν

Σε μια από τις πιο διάσημες φυλακές των ΗΠΑ, στις φυλακές Ράϊκερς της Νέας Υόρκης, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες  ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.

Αυτό θα είναι το "σπίτι" του για τις επόμενες τρεις ημέρες έως ότου οδηγηθεί ξανά μπροστά στο δικαστήριο, αυτή τη φορά κλεισμένων των θυρών, προκειμένου οι ένορκοι ν' αποφασίσουν αν είναι ένοχος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί σεξουαλικής επίθεσης και προσπάθειας βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel.

Το ενδεχόμενο της έφεσης ήταν το πρώτο πράγμα που ανέφεραν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γάλλου πολιτικού. Κι αυτό για να αποφυλακισθεί τουλάχιστον για όσο διάστημα θα διαρκεί η δίκη του.

Σενάρια αμφισβήτησης και ένα μυστηριώδες Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη

'Όσο καταλαγιάζει ο θόρυβος, τόσο άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Στρος Καν αλλά και δημοσιογράφοι προσπαθούν να δουν με ψυχραιμία και να βάλουν σε κάποια σειρά τα γεγονότα, όσο γίνεται τουλάχιστον και με την πληροφόρηση που παρέχεται.

Εντύπωση πάντως προκαλεί για ποιο λόγο ο επικεφαλής του ΔΝΤ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ η έδρα του ΔΝΤ είναι στην Ουάσινγκτον. Οι δικηγόροι του πάντως το παρουσιάζουν ως ιδιωτική επίσκεψη.

sigmalive.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!