Προφυλακιστέος τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή ο Στρος-Καν

Η δικαστής που εξετάζει την υπόθεση εις βάρος του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, ζήτησε την παράταση της κράτησής του, μολονότι οι συνήγοροί του ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης, ύψους ενός εκατ. δολαρίων.

 

Νέα δικάσιμος ορίστηκε την 20ή Μαΐου.

Νωρίτερα, εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη ανέφεραν ότι ο κ. Ντομινίκ Στρος-Καν πρέπει να προφυλακιστεί και δήλωσαν ότι ερευνούν εάν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Την ίδια στιγμή, οι συνήγοροί του δήλωναν σχεδόν βέβαιοι ότι ο πελάτης τους "θα αθωωθεί".

Η κράτηση του κ. Στρος-Καν εγείρει πλέον πολλά ερωτηματικά σχετικά με το αν θα έχει πλέον τη δυνατότητα να παραμείνει στην ανώτατη θέση του εδρεύοντος στη Νέα Υόρκη Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

nonews-news.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!