Ελληνικά νησιά και βουνά... «μετακόμισαν» στην Αυστραλία!

Η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος και άλλα πανέμορφα ελληνικά νησιά μετακόμισαν στην... Αυστραλία, αφού τα φημισμένα ονόματά τους έχουν δοθεί σε ...ξενοδοχεία της πιο κοσμικής και τουριστικής περιοχής της Αυστραλίας, την Χρυσή Ακτή της πολιτείας του Κουίνσλαντ.

Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία της Χρυσής Ακτής που απέκτησαν ελληνικά ονόματα, ανήκουν σε ομογενείς επιχειρηματίες.

Εκτός από τα νησιά μας, οι Αυστραλοί «πήραν» και τα γνωστά βουνά μας και τα... «βάφτισαν» τα δικά τους και έτσι έχουν και εκείνοι Όλυμπο, Κίσαβο και Παρνασσό. Τα ελληνικά ονόματα στα βουνά, τα έδωσε ένας Άγγλος περιηγητής, λάτρης της αρχαίας Ελλάδας, όταν επισκέφτηκε, πριν από δύο και πλέον αιώνες το νησί.

Η Χρυσή Ακτή συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω του ζεστού κλίματος, της θαυμάσιας θάλασσας, των εξαιρετικών υποδομών αλλά και των θεματικών πάρκων της.

Στα θεματικά αυτά πάρκα αναμένεται τώρα να προστεθεί άλλο ένα, που θα είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή της Ασίας και της Ωκεανίας, συνολικής δαπάνης $1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Θα κατασκευαστεί από την εταιρία Azzura Pacific Resort, θα έχει μεσογειακό χρώμα και αρχιτεκτονικά θα δανεισθεί ελληνικά, ιταλικά, ισπανικά και τουρκικά στοιχεία.

Το πάρκο θα κτιστεί σε παραθαλάσσια περιοχή, όπου θα δημιουργηθεί ένα τεχνητό νησί για παιδιά κι άλλο ένα τεχνητό νησί που θα θυμίζει και θα λέγεται Σαντορίνη!

«Θα προσφέρουμε ότι καλύτερο διαθέτει η Μεσόγειος. Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, μουσεία και παραλίες», δήλωσε ο επικεφαλής του έργου Ρενάτο Φραντσετσέλι.

PROTO THEMA


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!